BLOG

#

Dlouhé hodiny v letadle jsou maso...

Už vás někdy šacovali na letišti? A už jste někdy uletěli přes 9000 km, strávili v letadle 14 hodin jen, aby vás otočili zpět kvůli masu? V článku se dozvíte, jak tahle historka vznikla.

Tenhle článek je volným pokračování článku Cesta na vrchol z našeho „Temnýho turismu“, kde se dělíme o zážitky z netradičních míst, který nás vyvedli z komfortní zóny.

#

Z chuďase menším chuďasem

Je nejlepší cestou za bohatstvím a vysněným titulem milionáře šetřivost? Starost o peníze se může na první pohled zdát povrchní, ale jak by řekl klasik „peníze jsou až na prvním místě.“

Fakt se dá běžnou prací vydělat si a zabezpečit sebe i rodinu anebo je třeba jiný přístup? V tomhle článku se dočteš o mém boji s tzv. šetřivost mindesetem a investuj mindsetem s BONUSEM na konci.

#

Jak přesvědčit lidi, aby mi dali peníze

Pokud potřebuješ, aby ti lidi dali peníze na tvůj chystaný projekt, čti dál. V článku sdílím svojí zkušenost s crowdfundingovou kampaní, díky které jsem mohl vydat knihu. Mít nápad je krásný, ale ďábel úspěchu/neúspěchu sedí v exekuci. Proto ti ukazuju, jak jsem šel z fáze nápadu, přes vyjednávání s nakladatelstvími až ke crodwfunding a vlastnímu vydávání knihy.

#

5 tipů JAK překonat strach z mluvení na veřejnosti

Představte si, že máte vkráčet na pódium před tisícovku lidí úplně sami. Měli byste z toho strach? Pokud ano, tak jste narazili na ten správný článek. Strach z mluvení na veřejnosti nebo přímo prezentování zasahuje mnoho z nás.

Budu mluvit srozumitelně? Bude to dávat smysl? Nebudu vypadat jako idiot? Nebude je to nudit? Mám já vůbec právo něco kázat?

#

4 tipy JAK se vypořádat se stresem jako Navy Seal

Stres se dneska skloňuje zleva zprava. Není divu. Ať už působíte v jakémkoliv odvětví, stres je skoro určitě v popisu práce. Každý asi ví, jaké to je žonglovat pracovní i osobní povinnosti a jak snadno se člověk může cítit zahlceně. Je proto dobré vědět, jak si se stresem a tlakem poradit tak, abyste se z toho všeho neposrali. Já na to mám svoje fígly…

#

5 tipů JAK optimalizovat paměť a výkonnost mozku

Stalo se vám, že jste se s někým potkali a za 5 minut zapomněli jeho jméno? Mě tedy rozhodně. V dnešním světě je tolik rozptýlení, že jej častěji můžeme brát jako vyrušení než dobrovolnou změnu. Otevřeme počítač a zapomeneme, co jsme to vlastně chtěli udělat. A co teď s tím?

Buďme v kontaktu